Home » Over Bloemenatelier Libel

Over Bloemenatelier Libel

Even voorstellen Bloemenatelier Libel is een bloemenatelier waar u terecht kunt voor het laten verzorgen van divers bloemwerk voor ondermeer bruiloften, feesten, beurzen, maar ook voor afscheidsceremonies. Ook worden abonnementen en objecten voor bedrijven verzorgd. Wij zorgen ervoor dat het resultaat altijd overeenkomt met de smaak, stijl en wensen van de klant. Voor adviezen op het terrein van speciaal bloemwerk maken we graag een afspraak met u om samen te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn.

Daarnaast geeft eigenaresse Wil Melchers bloemschikcursussen en workshops en werkt ze al freelance bloemarrangeur mee aan grote evenementen. Het atelier is gevestigd aan de Libel 6 in Leusden.

Klik hier om het c.v. van Wil Melchers te bekijken.

Workshops en cursussen
De natuur vormt een inspiratiebron voor creativiteit. Libel Bloemen laat anderen graag kennismaken met de schoonheid van natuurlijke materialen in flexibel in te vullen workshops en cursussen. Bij u thuis meer leren over plantaardige vormgeving? Met een aantal mensen in het bloemenatelier (max. 10 personen) een plantaardig object voor een speciale gelegenheid maken? Of een vrijgezellenfeest bloemrijk aankleden? Libel Bloemen vult uw wensen graag persoonlijk in. Interesse? Neem contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.